Uniform

Vad gäller i vår? En av de stora heta trenderna är uniformsjackan. Den är tillbaka efter att ha varit ute i kylan sedan millenniumskiftet. Du matchar bäst jackan med ett par riktigt slitna jeans. Perfekt blir det med ett par ankelboots till. För att spetsa till det ytterligare byter man ut bootsen mot högklackat. Då snackar vi om riktigt höga klackar…

 

 


Modell: Jag
Fotograf: Linn Falk

 

Jag vill också påminna er att jag är medlem på bloglovin så det är bara till att klicka in sig där och börja prenumerera på bloggen. På så sätt kan jag garantera att ni inte missat något ;) Annars är det bara till att klicka på den rosa ikonen till vänster...


Lekande klackar

Under en lång tid har vi kunnat betrakta skor med hög klack som väldigt lekfulla. Klackarna på skorna har haft mycket starka färger och varit formade på olika sätt, som ett konstverk.

Platåskon har också kommit tillbaka på de högklackade skorna. Platån sitter framme under främre trampdynan och gör så att man kommer mycket länge upp och då kan man ha en mycket högre klack.

Allt detta håller i sig. Platån, den lekfulla klacken och de starka färgerna. Allt på en och samma sko.


Denim

Vad du verkligen ska satsa på i år är jeansen. Jeansen har kommit och tagit över chinosen igen. Men inte har chinosen försvunnit. De fortsätter att vara riktigt stora.

Jeansen i vår ska vara extremt slitna, till både man och kvinna. Acne visade under sin senaste modevisning för män hur snyggt ett par slitna jeans matchar snyggt tillsammans med en vit t-shirt, medan kvinnor ska bära en mockajacka för att få den rätta touchen.


Till anonym

Någon som kommenterade anonymt för ett tag sedan ville ha en bild på hur läpparna blev med läppglanset som förstorade läppar. Själv har jag inget som kommer från Sverige men jag provade ett från Tyskland som är riktigt bra.
Så här blev resultatet. Snea bilder, men verkligt resultat.


Det lilla vita

Ett mycket bra tips om man vil att ögat ska synas mer och se "renare" ut, finns det ett mycket bra tips. Lägg en vit, väldigt ljus, rand under ögat med ögonskugga. Det enklaste sättet att applicera detta under ögat är med en tops.
Vissa tror att det gör att ögat ser större ut, men sanningen är att det egentligen gör att ögat ser fräschare och "gladare" ut.
Prova och se. Gillar du vad du åstadkommit är det det jubel. Dina ögon kommer le åt dig.

RSS 2.0