T-shirt med tryck

Vita t-shirtar med ett stort tryck på fronten är ett stort plus, killar! Helvita överdelar funkar också, men med en touch av färg lyfter du tröjan till en högre och elegantare nivå. Färgen är egentligen inte det viktigaste, så länge trycket syns. Ett svartvitt tryck eller en simpel text funkar också.


Månadens nyhet!

Forever21, Amerikas fräschaste modeföretag, ska äntligen etablera sig i Sverige. Snart har du alltså chansen att besöka den berömda affären utan att behöva åka ända till New York.

Den stora budgetkedjan kommer att främst att konkurrera med H&M och Gina Tricot.


Lisessa tipsar

 


Modeller: Viktor & Sofie
Fotograf: Petra Nilsson

 

 

Som människor tittar vi ofta, utan att ens förstå varför, på folks skor. Skorna är mycket viktiga. Om du går på stan och ser en riktigt good looking guy med ett par riktigt söndriga finskor - vad är din första tanke? Att han inte kan ta hand om sig själv? Att han inte har pengar till nya skor? Att han ändå är snygg? Skor och människor är förvirrande!

Tänk på att låta skornas skick och utseende matcha det du har på dig – om du klär dig slafsigt, ta då inte på finskor. Är du däremot uppklädd ska du akta dig för att ha slitna eller allmänt fula skor på dig. Kom ihåg att hela skor är ett stort plus om du försöker att imponera på någon - både för killar och tjejer!


Sandalernas renässans

 

 

Gladiatorsandalerna är här igen! Ni har väl alla sett filmer om antiken och romarnas fotbeklädnader? På den tiden var de är låga med band som virats från tå till knä i både svart och brunt. Sandaletternas extra touch i vårt tidevarv är klacken. Skyhöga klackar i gladiatormodeller, direkt från catwalk till vardag. Och snygga är de, men en pina att gå i

- ska man vara fin får man dock vara beredd på att lida pin.


Strandens heta

Vad ska ni ha för bikini i år? En enfärgad, blommig eller kanske en neongul? Från och med april kommer årets kollektion av sommarens bikini och baddräkter in som drösar i affärerna. Istället för att stå och vela framför ställningen med bikini och sedan springa från affär till affär för att kunna hitta en som har till sommarens mode att göra, har jag svaret. Ha något som syns. Mycket färg och mönster slår stort, prickar kommer du se överallt och djurmönstrat kommer att få killarna att dra fram klorna. Nu är det bara till att välja. Det var väl inte så svårt. De säljs ju bara i alla affärer. 



RSS 2.0