Stor accessoar

Någon som missat de stora snygga klockorna i klockaffärerna? Fy på er. Det är nu det ska synas att du bär en klocka, helst med stora ringar som täcker armen. Innan var det att man skulle bära stora ur men med  plastrem i olika färger. Men håll med att det neutrala är snyggast, hur stort det än ska vara. Precis som nu.


Här är ett exempel på en snygg klocka som jag själv har.
Finns att köpa på Stjärnurmakarna

Shimmra vackert



Guess Shimmer Body Lotion är en hudlotion som syns! Den skimmrar så smått genom små glitterplattor som finns inne i tuben. De syns inte men det skimmrar vakckert på huden. Applicera krämen var du vill på kroppen som ska glänsa extra mycket. Perfekt till festen samtidigt som det ger huden fukt.
Guess finns att köpa i de flesta affärer där det finns hudprodukter.

Shopping i New York över nätet

Kläder till vardags, fest eller den mysiga hemmakvällen. Allt hittar du hos Forever21. Det är nu du ska passa på. De har upp till 50% på utvalda plagg och accessoarer och de är riktigt snygga. Passa på och förgyll garderoben genom att beställa. Eller har du världens tur, så är man själv i deras stora affär i New York och shoppar loss där det finns så mycket mer att välja mellan. Så kan man också pssa på att besöka Strawberry. Exakt den affären av flera hundratals som var med i The Devil Wears Prada. uverän affär och där kn man hitta allt i klädesväg till ett billigt pris.


Forever21 i New York
Maj 2008


Strawberry
Maj 2008

...



Den här sidan är ganska nystartad, därför kanske jag inte får med allt. Så, har ni förslag eller tips om vad ni skulle vilja se mer av här eller kanske tipsa om, så är det bara till att lägga en kommentar eller skicka ett mail till mig på [email protected]
Allt uppskattas jättemycket och jag behandlar alla tips med varsamhet. Därför blir jag mest överlycklig när det kommer in en massa tips till mig.

Sidan kommer att komma igång mer och mer med tiden, så håll er uppdaterade om vad för nytt som dyker upp på sidan...


Följ bloggen för uppdateringar!

Färgglatt



Ingen har väl missat Gina Tricots nya cardigans va? Det finns en massa olika fäger att välja mellan: röd, ljusblå, mörkblå, plommon, rosa, vit, beige, grön och svart. De passar perfekt nu till vintern och sitter kanonsnyggt till ett par jeans eller varför inte de klassiska chinosen för att piffa upp byxorna lite extra.
Tröjorna ligger på ett billigt och bra pris: 149 kronor!

Den raka linjen



Den är liten och effektiv. Den är smart och behändig. Den är Kanebo eyeliner.
Med Kanebos eyeliner får du en väldigt jämn och liten rand ovanför ögat utan att det klumpar sig eller att det blir ojämt, som det brukar bli med de flesta eyeliners. Den är också väldigt lätt att få bort. Endast vatten behövs och du behöver inte oroa dig för att du inte fått bort allt. För en extra slant är Kanebon din...

På varenda läpp



Läppglans är snygg och shimrande medan läppstift är starkt och synligt. Satsa därför mer på de snygga stiften i olika färger. Vill du inte ha en mörk, stark färg, kan man alltid ta de ljusare färgerna. En färg jag kan tipsa om är ”Satin pink” från Isadoras läppstift ”Perfect moisture lipstick” för torra läppar, 98 kronor. Riktigt härlig rosa färg.

Färga dig vacker

Kan man bli trött på sin egen ögonförg precis som man kan med sin hårfärg? Ja...
Jag vill ju prova en ny färg än de brun/gröna jag har och därför så ska man passa på att köpa färgade linser ho
s www.fargadelinser.com! Priserna är nedsatta så varför inte ta ett klick in? ;)


Män i garn


Hett! Både utanpå som du blir inuti. Denna kofta ger dig den snygga kroppen och är perfekt till höst och vintermörkret. Om du inte vill ha den själv, varför inte ge bort den i julklapp?
Dessa koftor har ett billigt pris och de hittar du lätt och enkelt på H&M eller på www.hm.se

Pälsa dig het



Ska vi ligga och klappa vår pälsväst eller jacka bara för att vara med i modegänget? Nej! Det nya är fuskpälsen. På så sätt blir den både billig och utan djur som dör på grund av modehysterin.
Pälsen passar inte alla, men pälsen denna vinter är ett plus!

Nitad!



Nitar, nitar, nitar. Det är något du ska införskaffa dig om du vill slå någons mode med stil. Nitar var förr men nitar är också nu.
Skor, väskor, jackor, bälten, allt vad du har i tanken. Gillar eller inte? Det är i alla fall vad modeexperterna tittar på och är riktigt hett när det kommer till Sex and the City.

Värm öronen



Håll dig varm i vinter och samtidigt också snygg. Denna Angora Basker från Gina Tricot är både snygg och gör så att öronen slipper frysa till små istappar. Låt sedan håret svalla ner från mössan, både om du har långt eller kort hår.

RSS 2.0