Vilka fransar!



Vill du ha fylliga, långa och synliga fransar och vet inte vilken mascara du ska använda? Då får du svaret här. Den nya mascaran The Colossal Volum' Express från Maybelline. Den ger dina fransar den lyster precis så som du vill ha dem.
Mascaran finns att köpa i den närmsta sminkaffären och var man på Topshop-kvällen med Sofi Fahrman eller ska dit nu på lördag i Stockholm så får man en i en söt goodiebag.



En annan rekommenderad mascara är Lumene Blueberry Curl Waterproof Mascara. Den ger dig de absolut bästa fransarna du kan tänka dig med plastborsten som gör att man nästan bara behöver dra ett drag. Men det finns en hake. Mascaran är väldigt svår att tvätta bort och i västa fall fr du inte bort allt till dagen efter. Men råkar du glömma att tvätta bort sminket kommer mascaran sitta kvar lika prydligt dagen efter. Men se ändå till att tvätta av den så noga som möjligt. Mascaran finns självklart också som vattenlös och är mycket lättare att ta bort.
Mascaran finns främst att köpa på Åhléns men också på Kicks.

Trendiga flätor



Styla ditt hår och ge det en extra lyster med en söt, liten eller stor, fläta framme i luggen precis som våra underbara stjärnor i Hollywood har det. Välj ut en del av det främsta håret och börja fläta. Du kan antingen ha den inbakad eller som en vanlig fläta som du sedan fäster med en hårnål eller ett tunt gummiband ämnat för att inte synas (finns att köpa hos frisören)

Sofi Fahrman har det ultimata håret när det gäller att fixa en trendig frisyr. Med den här flätan i luggen passar det bra att baka in den i en inbakad fläta som löper genom hela håret.


En enkel men effektfull frisyr. Det är bra om du har ett preparerat och halvlockigt hår.

1. Lämna framhåret och gör en vanlig relativt lös fläta i bakhåret.

2. Ta en liten test ur flätan och dra i den så att du får ett busigt resultat. Nu kan flätan lätt bli sned så se till att fixa den fin och rak.

3. Nu tar du slinga för slinga av framhåret och fäster in i flätan. Lägg i samma form som en fläta.

4. Fäst slingorna med en sluten hårnål.Här är det bra att inte ha ett nytvättat hår för då sitter frisyren bättre.

Använd en liten transparent hårsnodd som du fäster flätan med nertill. Tupera änden och vira runt hårsnodden så syns den inte.
Här kan du också använda dig av gummibandet som du använde dig av i flätan (om du valde att använda en sådan)


Söt väska



Man måste ju matcha de andra favoriterna som tidigare nämts helt och hållet. Någon lite accessoar behövs också som den här underbart söta väskan som matchar klänningens och skornas färg och rosetten på skorna, också från MQ. Allt passar ihop precis som du själv ska göra på festen eller var du nu väljer att ha outfiten.

Det sköna lila



Skor skor skor! Vem får nog av skor?
Dessa skorna kommer från MQ och är helt underbart snygga. Helt klart värt att köpa ich de passar också till klänningen i förra inlägget och så mycket mer!
Lila är grymt snygg och dessa högklackade skor med en rosett som touch matchar det svarta och guldiga pefekt till både jul, nyår och inte minst sagt FEST!

Absoluta klänningarna



Ingen har väl missat att när man gått förbi MQs skyltfönster och sett de underbart vackra klänningarna de har hängt på skyltdockorna?
De är de ultimata och absoluta klänningarna nu inför jul och nyår och de har ett stort sortiment av dem.

RSS 2.0